dBb Biberon PP 360ml, tetină cauciuc 4+, pink

Neevaluat
 

Biberon anticolic pentru nou născuți foarte ușor, cu tetină moale din cauciuc natural, fără BPA și fără ftalați. Sistem brevetat. Fabricat în Franța.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei34,90
   
Cod de produs DBB111203
Marcă dBb Remond
Categorie Hrănire
Garanţie 24
 

Greutatea scăzută a sticluței este dată de polipropilenul nedăunător sănătății din care este fabricată, și care este de asemenea rezistent la impact și indestructibil în condiții normale de manipulare. Forma cilindrică înaltă simplifică curățarea și permite punerea sticluței în sterilizator sau încălzitor. Tetina din cauciuc natural este anticolică și are 15 micorvalve pe partea inferioară, care regulează debitul laptelui sau ceaiului și asigură aspirarea aerului în sticluță. Reglarea corectă a acestuia pentru nevoile copilului dvs. se face prin străngerea sau desfacerea inelului tetinei.

Sticluța este gradată de la 30 ml la 360 ml în trepte de 5 ml.

Tetina care vine împreună cu sticluța este pentru primele 4 luni de viață a copilului și este prevăzută cu 2 orifici, care dacă folosită corespunzător asigură, că laptele să curgă copilului pe palatul moale asemănător ca din sânul mamei. Forma și lungimea tetinei sunt optimale pentru inițierea reflexuluil de supt a copilului. Cauciucul natural este foarte elastic și adecvat pentru copii care au un apetit mai mic și de acea beau mai încet.

Sticluța poate fi sterilizată îm aburi de apă, în sterilizatorul electric sau în sterilizatorul pentru cuptorul cu microunde. Laptele poate fi încălzit în încălzitorul de sticle sau în cuptorul cu microunde. Verificați întodeauna temperatura laptelui înainte de a-l da copilului.

Recomandare pentru un ciclu de viață mai lung: sterilizarea în sterilizator este mai adecvată decăt fierberea în oală sau înmuierea în lichid dezinfectant. Astfel se micșorează riscul deteriorării plasticului sau tulburarea acestuia. Este recomandată curățarea cu o perie din cauciuc sau silicon.

Sugestia noastră: umpleți biberonul cu apă pentru bebeluși, puneți-l în încălzitorul pentru biberon și când apa este caldă, adăugați cantitatea adecvată de lapte uscat pentru bebeluși. Pulberea se dizolvă ușor. Închideți biberonul și agitați vertical pentru a omogeniza conținutul. Laptele călduț va fi mult mai bine digerat și va ușura somnul.

Sticluța din polipropilenă are un volum de 360 ​​ml și greutatea sa este de 55 g. Greutatea ambalajului: 80 g. Dimensiunile ambalajului: 23,5 x 5,5 x 5,5 cm.

Greutate 0.08 kg
Capacitate 360 ml
Culoare Roz
Materiál plastic

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: