dBb Biberon PP 360ml, tetină silicon 4+, Pink

Neevaluat
 

Biberon anticolic foarte ușor cu suzetă din silicon, fără BPA și fără ftalați. Sistem brevetat. Fabricat în Franța.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei37,90
   
Cod de produs DBB111858
Marcă dBb Remond
Categorie Hrănire
Garanţie 24
 

Greutatea scăzută a sticluței este dată de polipropilenul nedăunător sănătății din care este fabricată, și care este de asemenea rezistent la impact și indestructibil în condiții normale de manipulare. Forma cilindrică înaltă simplifică curățarea și permite punerea sticluței în sterilizator sau încălzitor. Tetina este anticolică și are 15 micorvalve pe partea inferioară, care regulează debitul laptelui sau ceaiului și asigură aspirarea aerului în sticluță. Reglarea corectă a acestuia pentru nevoile copilului dvs. se face prin străngerea sau desfacerea inelului tetinei.

Sticluța este gradată de la 30 ml la 360 ml în trepte de 5 ml.

Tetina care vine împreună cu sticluța este pentru primele 4 luni de viață a copilului și este dotată cu funcția VARITEAT. Aceasta permite setarea a 3 debite diferite în funcție de tipul de măncare servit sau necesitatea copilului.

Sticluța poate fi sterilizată îm aburi de apă, în sterilizatorul electric sau în sterilizatorul pentru cuptorul cu microunde. Laptele poate fi încălzit în încălzitorul de sticle sau în cuptorul cu microunde. Verificați întodeauna temperatura laptelui înainte de a-l da copilului.

Recomandare pentru un ciclu de viață mai lung: sterilizarea în sterilizator este mai adecvată decăt fierberea în oală sau înmuierea în lichid dezinfectant. Astfel se micșorează riscul deteriorării plasticului sau tulburarea acestuia. Este recomandată curățarea cu o perie din cauciuc sau silicon.

Sugestia noastră: umpleți biberonul cu apă pentru bebeluși, puneți-l în încălzitorul pentru biberon și când apa este caldă, adăugați cantitatea adecvată de lapte uscat pentru bebeluși. Pulberea se dizolvă ușor. Închideți biberonul și agitați vertical pentru a omogeniza conținutul. Laptele călduț va fi mult mai bine digerat și va ușura somnul.

Sticluța din polipropilenă are un volum de 360 ​​ml și greutatea sa este de 55 g. Greutatea ambalajului: 80 g. Dimensiunile ambalajului: 23,5 x 5,5 x 5,5 cm.

Greutate 0.08 kg
Capacitate 360 ml
Categorie biberon
Culoare Roz
Materiál plastic

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: