Ofertă Nou Lupă
  • 1 din 14
 

Koelstra cărucior combinat NEXT Stone Green

Neevaluat
 

Vă plac plimbările? Bucurați-vă de ele și cu copilul dvs. Puteți cuceri orice teren cu căruciorul olandez combinat Koelstra Next. Arată grozav, este sigur, spațios și complet echipat.

Disponibilitate în stoc (3 buc.)
Preţ normal lei3 995
Economisiţi lei1 000 (–25 %)
lei2 995
   
Cod de produs KOE242003406
Marcă Koelstra
Categorie Cărucioare
Garanţie 24
 

Vă plac plimbările? Bucurați-vă de ele și cu copilul dvs. Puteți cuceri orice teren cu căruciorul combinat olandez Koelstra Next. Arată grozav, este sigur, spațios și complet echipat.

Inițial, până la 9 kg, veți transporta copilul într-un cărucior adânc, montată pe un șasiu. Ulterior, când copilul stă așezat, puteți trece la căruciorul sport, pe care il puteți folosi până la 22 kg. În ambele cazuri, copilul va avea spațiu din belșug și confort perfect. Roțile de blocare pivotante din față facilitează manevrarea chiar și pe culoarele înguste dintre rafturile magazinului. Este și confortabil, intregul scaun sport poate fi pozitionat astfel incât copilul să doarmă. Îl puteți avea pe șasiu cu fața sau în sens contrar sensului de mers și îl puteți plia împreună cu șasiul. Datorită dimensiunilor sale, puteți folosi căruciorul Koelstra Next deep pentru o lungă perioadă de timp.

Continutul livrarii: Șasiu, cadru comun pentru scaun sport și cărucior adânc, husă pentru scaun sport, husă pentru carucior adânc cu întinzători, saltea pentru carucior adânc, coș de cumpărături, pătură pentru carucior adânc, adăpost, vizor prin adăpost, mâner comun pentru cărucior adâncă și scaun sport.

  • Șasiu robust cu roți mari de suspensie (d188 și 285 mm).
  • Mâner telescopic reglabil în 4 poziții, potrivit chiar și pentru părinții înalți
  • Coș de cumpărături mare, parțial acoperit cu detalii reflectorizante
  • Plasă de ventilație
  • Partea sport cu centuri de siguranță în cinci puncte
  • Buzunar pentru telefon și fermoare de marcă impermeabile

Date tehnice: Greutatea căruciorului adânc 14,2 kg, greutatea căruciorului sport 13,3 kg. Lățimea exterioară a căruciorului este de 60 cm, lungimea cu mânerul introdus este de 92 cm.

Greutate 18.8 kg
Caracteristicile dorite Suspensie, Roți pivotante, Scaunul auto poate fi atașat
Culoare Verde, verdegri
Diametrul roților din față 188
Diametrul roților din spate 285
Numărul de roți 4
Tip combinat
Tip roti gel

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: