Saltea înfășat Bébé-Jou Fabulous Swan

Neevaluat
 

Alegeți salteaua de înfășat roșie, antialergică, comfortabilă și lavabilă Fabulous Swan cu marginile ridicate pentru siguranță maximă.

Disponibilitate în stoc (3 buc.)
lei179
   
Cod de produs B6801056
Marcă Bebe-Jou
Categorie Saltea de înfașat
Garanţie 24
 

Saltea de schimg cu două fețe, antialergică, comfortabilă, roșie cu margini ridicate. Salteaua va ușura schimbatul scutecelor bebelușului dvs. precum și îngrijirea pielii acestuia. Este lavabilă, antialergică, moale și izolatoare termic. Forma sa cu margini ridicate stabilizează bebelușul la mijloc și astfel îl împiedică să se rostogolească și să cadă în primele luni. Mai târziu, când copilul este mai mare, poate avea suficientă energie pentru a depăși acest obstacol. Prin urmare, niciodată (chiar și după naștere) nu lăsați un bebeluș nesupravegheat pe salteaua de înfășat. Dacă este așezat pe o comodă sau pe o masă, există riscul căderii. Nu conține ftalați. Testat conform standardelor TÜV.

Salteaua de schimb Bebe-jou are o mărime optimă. Este confecționată din spumă PU din polieter termoizolant de înaltă calitate cu durată lungă de viață. Husa este fabricată din țesătură PUL impermeabilă, stratul interior este 100% poliester, stratul exterior imprimat este realizat din 100% poliuretan. Spălați-l în mașina de spălat la 30 ° C. Țesătura și spuma sunt respirabile, sunt confecționate din materiale ecologice și sunt lipsite de substanțe dăunătoare, cea ce este confirmat de certificatul ÖKO TEX 100.

  • materialul confortabil al husei este foarte plăcut la atingere
  • materialul husei este lavabil
  • margini ridicate pentru siguranță maximă

Greutate:0,705 kg. Dimensiuni: 72 x 44 x 9 cm.

Greutate 0.71 kg
Categorie saltea pentru înfășat
Culoare roșie
Model Fabulous
Motiv Swan

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: