Scutec de mușelină 110x110 cm Luma Half Moon

Neevaluat
 

Scutecul universal multifuncțional de la Luma este realizat dintr-un material hidrofil fin cu un conținut ridicat de fibre de bambus și este deosebit de moale.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei109
   
Cod de produs L05232
Marcă LUMA
Categorie Îngrijire bebeluși
Garanţie 24
 

Scutecul de mușelină de la marca Luma este confecționat dintr-un material hidrofil fin și este deosebit de moale. Țesătura este puțin mai subțire decât un prosop de baie și este perfectă pentru îngrijirea în primele luni de viață ale bebelușului dvs., dar și mai târziu veăți aprecia versatilitatea acestuia. Îl puteți folosi atunci când faceți baie, schimbați scutece, alăptaț, hrăniți sau ca pătură. Vara va proteja de soare sau va înlocui pătura iar în zilele mai reci va proteja de frig.

  • bumbac de înaltă calitate amestecat cu fibre de bambus.
  • perfect respirabil, copilul nu transpiră și nu se supraîncălzește în el
  • țesătură super moale, nu irită mecanic pielea delicată a bebelușului
  • Fibra de bambus care alcătuiește cea mai mare parte a țesăturii este foarte absorbantă, absoarbe umezeala sau fluidele

Material 70% bambus 30% bumbac, certificare Öko-Tex. Pentru ca carourile să reziste cât mai mult posibil, respectați următoarele instrucțiuni în timpul întreținerii: spălați la 40 ° C, uscați la temperatură scăzută, călcați la temperatură medie, nu înălbiți, nu curățați chimic. Greutate neta 0,213 kg. Material: 70% bambus, 30% bumbac.

Greutate 0.213 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: