Ofertă Nou Lupă
  • 1 din 2
 

Scutec de noapte Miosolo Supreme Fiery Sun

Neevaluat
 

Gândește economic și ecologic și cumpără un scutec de pânză miosolo supreme cu o capacitate dublă. Capacitatea mare este perfectă pentru călătorii sau peste noapte.

Disponibilitate în stoc (5 buc.)
lei149
   
Cod de produs SOSUP FIE
Marcă Bambino Mio
Categorie Scutece și chiloți
Garanţie 24
 

Stecul de pânză de mare capacitate miosolo supreme all in one este minunat de moale, elegant și la fel de ușor de utilizat ca și scutecele de unică folosință. Folosește cele mai noi cunoștințe în domeniul materialelor textile naturale și funcționale și mulți ani de experiență a producătorului. În comparație cu unele produse concurente, este impermeabil și nu necesită chiloți suplimentari.

  • Stecul de mărime unică poate fi folosit de la naștere până la olita, așa că nu este nevoie să cumpărați scutece suplimentare mai târziu.
  • Mărimea scutecului poate fi ajustată cu ușurință la dimensiunea copilului dvs. cu ajutorul a două rânduri de brevete și a curelelor Velcro® optimizate, datorită cărora scutecul se potrivește perfect copilului.
  • Două miezuri superabsorbante de scutec extras cu mânere oferă o capacitate dublă.
  • Stratul interior „stați uscat” elimină umezeala în scutec și împiedică scurgerea acestuia pe pielea delicată a bebelușului.
  • Materialul exterior elastic și impermeabil, respiră și ține chiar și pe cei mai activi copii.
  • Spre deosebire de alte mărci, prețul este final și nu trebuie să cumpărați chiloți suplimentari.

Confecționat din - exterior: 100% poliester cu laminat poliuretan, căptușeală: 100% poliester, miez exterior: 76% viscoză de bambus, 24% bumbac, miez interior: 82% viscoză de bambus, 18% bumbac. Greutate: 0,185 kg Dimensiuni pachet: 0,035 x 0,240 x 0,180

Greutate 0.235 kg
Druh látkové
Hmotnost dítěte 4 - 15 kg
Materiál bambusové
Požadované vlastnosti Jednovelikostní
Typ vše v jednom

Představení noční plenky miosolo supreme


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: