• 1 din 3
 

Set cadou Bébé-Jou Fabulous Sky Green

Neevaluat
 

Set cu patru componente pentru îngrijirea copilului, Bebe-Jou Fabulous Griffin Grey în ambalaj cadou ecologic.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei139
   
Cod de produs B4245055
Marcă Bebe-Jou
Categorie Articole cosmetice
Garanţie 24
 

Setul cadou drăguț cu 4 componente va bucura proaspeții părinți. Setul nu este doar un cadou frumos, dar și unul foarte practic cu un ambalaj minunat. Conține: termometru de baie, set de manichiură, pieptene și perie.

Manichiura conține forfecuță cu vărfuri rotunjite, pilă de unghi și unghieră. Toate sun confecționate din oțel inoxidabil fin. Cutiuța protejează de praf și ajută la menținerea manichiuri curate. Chiar și în acest caz curățați componentele cutiuței întodeauna înainte de utilizare și la nou-născuți dezinfectați cu alcol sanitar.

Cu ajutorul periuței pentru păr Bebe-jou, nu doar piaptănă părul dar și masează fin căpșorul. Asta datorită faptului că spre deosebire de perile fabricate din nailonul dur peria de la Bebe-jou are un fir natural moale care nu irită pielea delicată a căpșorului.

Pieptenele are o formă ergonomică și datorită vărfurilor rotunjite nu poate zgăria căpșorul. Se menține ușor curat prin spălarea lui cu apă caldă și puțin săpun.

Termometrul de baie pentru cădiță este foarte sigur, nu conține mercur, iar tubul măsurător este protejat de un strat de plastic. Termometrul este și practic, deoarece pe scara numerotată este un semn pentru temperatura optimă, deci ajunge o privire și veți vedea imediat dacă apa în cădiță are temperatura corectă.

  • Cadoul ideal la nașterea copilului
  • Perie cu fir natural, delicată cu căpșorul nou-născutului
  • Setul de manichiură în cutiuță
  • Termometru de apă sigur
  • Se menține curat ușor
  • Material de calitate
  • Fabricat in Olanda

Greutate: 0,3 kg. Dimensiuni: 22,1 x 7 x 7 cm.

Greutate 0.3 kg
Categorie Articole cosmetice
Culoare Verde
Model Fabulous - Sky Green

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: