• 1 din 2
 

BabyDan set cu dispozitive de siguranță Starter Set, 22 buc

Neevaluat
 

22 bucăți de produse de siguranță pentru a vă ajuta să vă protejați puiul iubit

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei109
   
Cod de produs BD8239-22-12
Marcă Baby Dan
Categorie Elemente de siguranță
Garanţie 24
 

Kitul Starter de siguranță cu 22 de piese este cel mai necesar kit pentru siguranța copilului în casă. Aceasta va contribui la siguranța copilului dumneavoastră pe măsură ce acesta devine mai mobil și începe să se cațere sau să se plimbe singur prin casă. Chiar și cu cel mai mare efort, nu îi puteți supraveghea întruna. Așadar, limitarea accesului copilului în locurile periculoase îl protejează de răniri și accidente. Apropo, este mai bine să vă petreceți timpul eliminând locurile periculoase decât să stați în spital cu copilul rănit.

 Kitul Starter include:

8215 Protecție împotriva strângerii degetelor în uși 1 buc - ușa nu poate fi închisă brusc în timpul ventilației.

8221 Protecție pentru aparate electrice 2 buc - protejează împotriva deschiderii aparatelor electrice și a cuptoarelor cu gaz.

8257 Protecție pentru prizele electrice 8 buc -reduce riscul de electrocutare, împiedicând copilul să își bage degetele în priză. Acest dispozitiv protejează cât și copilul atât și instalația electrică.

8265 Protecție de colț 4buc - protejează copilul de rănile provocate de colțurile mesei sau ale altor piese de mobilier. Fabricat din material transparent. Rezistă excelent.

8267 Siguranță de sertar și dulap 6buc - încuietoare cu șurub pentru sertare și uși de dulap.

8269 Încuietoare pentru mânerului ușii 1 buc - încuietoare pentru uși cu două deschideri

 

Compania daneză Babydan dezvoltă, produce și vinde produse de siguranță pentru copiii din grupa de vârstă 0-5 ani. Compania deține certificatul de mediu ISO 14001, este membră a Global Safety Cooperation la nivel mondial și a obținut numeroase premii și distincții pentru produsele sale la nivel național și internațional.

Greutate 0.4 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: