• 1 din 4
 

Cădiță digitală Bébé-Jou Sense Edition Copper

Neevaluat
 

Cădița digitală confortabilă pentru copii Bebe-jou Sense Edition, care măsoară temperatura camerei și apei, aparține gamei de design Sense. În ea veți găsi și un suport pentru cădiță formidabil cu sistemul de fixare Click.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
lei289
   
Cod de produs B420204
Marcă Bebe-Jou
Categorie Cădițe pentru baie
Garanţie 24
 

Design, folosire ușoară și siguranță. Sofisticata și confortabila cădiță pentru copii Bebe-jou Sense este dotată cu un sistem special ”CLIKC-system”. Cu ajutorul acestui sistem inovativ puteți fixa cădița ușor și stabil doar in 2 clickuri pe suportul Bebe-jou Sense. Fixarea cădiței pe suport este la fel de ușoara ca și demontarea ei prin apăsarea sistemului pe partea inferioară a suportului.

Cădița pentru copii Sense Edition este dotată cu inovativa unitate digitală cu termometru și timer. Termometrul integrat măsoară temperetura apei la fel ca și temperatura camerie. In acest fel puteți asigura copilului Dvs. întodeauna o temperatură plăcută și adecvată a apei, oriunde sar afla cădița. Informațile sunt afișate pe modulul digital cu ajutorul conexiuni fără fir/wireless. În timpul băițelor pline cu joacă uităm foarte ușor de timp de acea modulul smart LED cu suprafață tactilă este dotat și cu un timer. Prin folosirea acestuia puteți preveni deshidratarea pielii fine a bebelușului, cauzată de o baie cu o durată prea lungă.

Dacă împreună cu cădița veți achita suportul Sense, furtunul de scurgere și găletușa pentru scutece cu capac, veți avea un sistem întreg pentru baițele copiilor Dvs. Siguranța acestui sistem a fost verificată de cea mai înaltă autoritate in domeniul verificărilor, compania germană TUV.

Greutate: 1,56 kg. Mărimea ambalajului: 80 x 42 x 31 cm. material: PP., alimentarea unității digitale: 2 buc baterie AA (incluse în pachet)

Greutate 1.56 kg
Categorie cădițe pentru baie
Culoare roșie

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: