Ofertă Lupă
  • 1 din 14
 

Koelstra cărucior sport compact Re-Act Stylish Taupe

Neevaluat
 

Cu copilul tău în căruciorul Koelstra Re-act Buggy, vei naviga cu ușurință pe străzile aglomerate și prin magazine. Plierea automată vor face ca deplasările prin oraș să fie floare la ureche.

Disponibilitate în stoc (>5 buc.)
Preţ normal lei1 395
Economisiţi lei396 (–28 %)
lei999
   
Cod de produs KOE303403424
Marcă Koelstra
Categorie Cărucioare sport
Garanţie 24
 

Cu căruciorul Koelstra Re-act Buggy Anthracite vă puteți manevra cu ușurință copilul pe străzile comerciale aglomerate și pe trotuarele înguste. Căruciorul este potrivit de la 6 luni până la 4 ani (22 kg), astfel încât îl puteți utiliza pentru o perioadă lungă de timp. Sub scaun există un coș pentru cumpărături spațios, unde puteți depozita cumpărăturile zilnice sau lucrurile copilului dumneavoastră.

Comfort: Copilul dumneavoastră se va simți excelent în scaunul ergonomic al căruciorului Koelstra Re-act Buggy. Spătarul poate fi reglat în diferite poziții și are o poziție de înclinare, astfel încât copilul dvs. poate dormi liniștit în timpul deplasării. În plus, cadrul robust din aluminiu și roțile cu suspensie asigură o călătorie plăcută pentru tine și copilul tău.

Ușor de folosit: Cântărește 8,1 kg și se pliază singur. Atunci când este pliată, este foarte compactă și stă singură cu mânerul în sus. Este ușor de prins și veți avea întotdeauna o mână liberă pentru copil. Este atât de compactă încât o puteți depozita cu ușurință în mașină sau în casă.

Siguranță: Copilul dvs. va rămâne așezat în siguranță în Koelstra Re-act Buggy datorită centurii de siguranță cu 5 puncte. Centura are pernuțe moi pentru a proteja pielea. Copilul apucă mânerul barei de siguranță în timpul mersului și descoperă lumea din jurul său.

Principalele avantaje:

  • Foarte spațios, de la 6 luni până la 4 ani (22 kg)
  • Compact atunci când este pliat
  • Pliere automată și deschidere ușoară
  • Spătar reglabil cu poziție de dormit
  • Coș spațios cu elemente reflectorizante
  • Roți cu suspensie

Termeni tehnici: Mărimea căruciorului pliat: lungimea 55 cm, lățimea: 51,5 cm, înălțimea: 32,5 cm, Mărimea în modul desfăcut înălțimea 108 cm, lungimea: 85 cm, lățimea: 51,5 cm

Greutate 8.1 kg
Caracteristici dorite Cu suspensie, Cu roți rotative
Culoare bej
Diametru roți din față 140 mm
Diametru roți din spate 160 mm
Greutate maxima 22 kg
Model De sport

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: