Nou Lupă
  • 1 din 11
 

Koelstra pătuț pliant de calatorie T5 Oatmeal LUX

Neevaluat
 

Pătuț de călătorie compact și durabil, ideal pentru călătorii sau ca loc de joacă. Vine cu gentuță de transport. Husă din catifea. Dimensiuni 60 x 120 cm, se pliază ca umbrela.

Disponibilitate în stoc (5 buc.)
Preţ normal lei645
Economisiţi lei100 (–15 %)
lei545
   
Cod de produs KOE404042024
Marcă Koelstra
Categorie Patut bebe
Garanţie 24
 

Pătuț de călătorie compact și fiabil. Aveți de gând să rămâneți peste noapte, la o cabană sau în vacanță? Pătuțul de călătorie Travelsleeper Lux cu huse din catifea este ușor de împachetat și de luat oriunde. De asemenea, este ideal și acasă, ca loc de joacă. Se împachetează perfect într-o geantă de călătorie cu mâner. Mărimea este de 60 x 120 cm și se pliază ușor ca o umbrelă.

Marca olandeză Koelstra este cunoscută pentru produsele sale de calitate pentru copii. Pătuțul de călătorie Travelsleeper este un exemplu minunat cum arată un produs bine gândit. Deși designul său este atemporal, este, de asemenea, la modă. Vă va cuceri cu culorile sale frumoase, construcția modernă și materialele durabile. Țesătura moale de catifea conferă pătuțului un aspect luxos și confortabil. Oțelul, plasticul rezistent și țesătura rezistentă din poliester garantează o viață lungă a pătuțului.

Fie că folosiți pătuțul în timpul călătoriilor sau pentru a dormi ocazional la bunici, este de ajuns să desfaceți pătuțul de la Koelstra. De aceea, apreciem sistemul sofisticat de închidere care simplifică aceste activități. Urmăriți videoclipul atașat pentru a vedea cât de ușor este procesul. Când îl pliați, desfaceți salteaua, trageți de fila, rotiți zăvoarele de pe laterale și este pliat. Mânerul de transport lateral, faptul că pătuțul pliat stă pe roți și picioare facilitează, de asemenea, deplasarea. Capacul practic cu găuri pentru roți asigură că îl puteți transporta ca pe o valiză cu roți.

Proprietăți:

  • Trapă laterală cu închidere cu fermoar
  • 7 picioare de suport
  • Echipat cu roți care ușurează transportul
  • Rapid și ușor de pliat și desfășurat
  • Echipat cu protecție pentru colțuri și sisteme de siguranță
  • Saltea minunată cu grosimea de 3cm
  • Ambalaj cu mâner și găuri pentru roți

Dimensiuni: 120x60x75 Greutatea: 9,8kg Categoria de vârstă și greutatea recomandată: 0-4 let/15 Kg

Accesorii disponibile pentru cumpărare: • Saltea din 3 părți cu o grosime de 5 cm (negru KOE494306601)

Greutate 9.8 kg
Culoare Verde
Dimensiuni 120x60cm
Înălțime 75cm
Roți Da
Tip de călătorie

Video instrcțiuni pătuț pliant de calatorie Koelstra T5


Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: