Suport metalic click pentru cada bebe jou 98 cm fabulous taupe

Neevaluat
 

Suportul metalic pentru cada bebelușului, cada termică și găleata Bébé-Bubble are o înălțime de 98 cm, un orificiu pentru agățarea prosopului și un loc pentru săpun.

Disponibilitate în stoc (2 buc.)
lei299
   
Cod de produs B220005
Marcă Bebe-Jou
Categorie Suport cădiță
Garanţie 24
 

Suportul metalic pentru cadă, cadă termică și găleată de baie Bébé-Bubble are o înălțime de 98 cm, un orificiu pentru agățat prosopul și un loc pentru sapun. Suportul este pliabil și este echipat cu un sistem inovator Click. Doar 2 clickuri și cada este așezată ușor și în siguranță pe suportul de baie. Cada poate fi desprinsă de la suport la fel de ușor făcând clic. Găleata de baie Bébé-Bubble poate fi amplasată pe acest suport, așa că trebuie să cumpărați doar 1 suport și să așezați mai întâi Bébé-Bubble pe el și apoi cada.

La fel de important ca și postura corectă atunci când faceți baie este să aveți totul la îndemână și să nu fiți nevoit să lăsați copilul nesupravegheat. Suportul Click de la Bébé-jou este, așadar, echipat cu un suport integrat pentru prosoape sau halat de baie și un loc pentru săpun sau geluri de baie și șampoane. Nu lăsați niciodată copilul nesupravegheat când faceți baie.

Suportul metalic de 98 cm înălțime pentru cadă Bebe-Bubble, cadă termică și găleată de baie, împreuna cu cada Bebe-Bubble, găleata de baie și alte produse, reprezintă un sistem complet de baie pentru copiii dumneavoastră. Siguranța acestui produs a fost testată de cea mai mare autoritate de testare, laboratorul german de testare TUV.

Greutate: 4,05 kg. Dimensiuni: asamblat pentru utilizare: 61,2x59,3x104 cm, pliat pentru depozitare: 61,2x9x114,6 cm

Greutate 4.05 kg

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp: